Header
ONDERHOUDSCONTRACTEN VAN €38/MAAND

CORONAPROOF LIFTKOOIEN EN VIRUSVRIJE ROLTRAPPEN DOOR LIFT SERVICE IN REGIO ANTWERPEN, BRASSCHAAT, TURNHOUT EN HERENTALS

Waarom kiezen voor de producten van Lift Service Brasschaat?

In het kader van de COVID-19-pandemie hebben wij bij Lift Service Brasschaat besloten om een nieuwe afdeling op te starten. Wij voorzien namelijk coronavrije liften en virusvrije roltrappen in om het even welk gebouw. Liftkooien en roltrappen zijn immers een broeihaard van bacteriën en virussen en zijn dé plaats om ziektes te verspreiden. Wij mogen nu al een aantal privéklanten, overheidsgebouwen en bedrijven tot onze klanten rekenen.

Bij Lift Service Brasschaat werken wij op twee fronten. Bij coronavrije liftkooien plaatsen wij een filter voor de lift om de lucht te zuiveren. Deze doodt 99% van alle bacteriën en virussen. Om de lift te bedienen, bieden wij bij Lift Service Brasschaat handsfree oplossingen in de lift aan. Bij roltrappen voorzien wij de leuning van een uv-sterilisator. Ook hiervan is bewezen dat deze 99% van alle ziektekiemen, bacteriën en virussen steriliseert. Deze producten zijn makkelijk te installeren door onze ervaren technici. Ze vergen weinig onderhoud.

Airomate
press to zoom
Air purifier
press to zoom
Hands free liftbediening
press to zoom
bediening van de lift via voetpedalen
press to zoom
1/1

Wij zorgen voor gezondheid en veiligheid

Veiligheid en gezondheid staan hoog in het vaandel bij Lift Service in regio Antwerpen, Brasschaat, Turnhout en Herentals. Samen met u gaan wij de strijd aan tegen corona, en dit op het gebied van virusvrije liften en roltrappen. Wij willen u met onze producten een oplossing bieden om veilig te werken en de verspreiding van virussen en bacteriën tegen te gaan, ook op die plaatsen waar men er soms niet aan denkt. Al onze producten zijn gecertificeerd en voldoen aan alle normen. Ze werden bovendien getest door de testlaboratoria van de overheid.

BIJ LIFT SERVICE BRASSCHAAT ZORGEN WIJ VOOR CORONAPROOF LIFTKOOIEN EN VIRUSVRIJE ROLTRAPPEN.

Contacteer ons nu voor meer informatie!